Day: January 27, 2021

Deliciu din carne tocată la cuptor!

Sa halim bine
Astăzi vă propunem rețeta unor chifteluțe suculente și delicioase, cu topping, gătite la cuptor! O alternativă excelentă pentru chifteluțele prăjite! Pentru compoziția de carne: -500 g de carne (noi am folosit carne de porc); -o ceapă mică (90 g); -3 felii de pâine uscată; -150 ml de lapte sau apă; -½ linguriță cu vârf de sare (sau după gust); -piper negru măcinat — după gust. Pentru topping: -3 linguri de ketchup; -un castravete marinat; -o ceapă mică (+ o linguriță de oțet, ½ linguriță de zahăr, un praf de sare — pentru marinarea ei); -120 g de cașcaval. MOD DE PREPARARE: 1.Pregătiți compoziția de carne: turnați laptele peste feliile de pâine și lăsați-le să se înmoaie. 2.Tăiați carnea și ceapa în bucăți. 3.Treceți carnea, c