Vrăjeli adevărate – 1 februarie 2016

  • vrajeliNea Gică Păsat, preşedintele interimar al CJ Vâlcea, a minţit de “a îngheţat apele” la postul TV de ştiri Digi 24. Fiind în direct marţi, Păsat a spus că CJ Vâlcea a alocat bani pentru Centrul de bătrâni din Bălceşti, însă la momentul respectiv nu exista în proiectul de buget pe 2016… nici un leu care să fie destinat azilului respectiv. De fapt, Păsat a furat startul campaniei electorale şi a vrut să fie “cocoş” la o televiziune naţională.
  • În ciuda zonurilor vehiculate în ultima perioadă prin presă, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, va candida din partea… UNPR la alegerile locale din vara acestui an. În aceste zile se poartă negocieri secrete între Mircia Gutău şi deputatul Dan Mazilu, mai ales dacă ţinem cont că fostul primar al Râmnicului are o bună relaţie cu liderul UNPR Vâlcea statornicită încă de la alegerile locale din 2012. Liderii de la centru ai UNPR deja au anunţat o iminentă ruptură de PSD, astfel că este deschisă o candidatură proprie a partidului la Primăria Râmnicului. Varianta “Mişcarea Populară” cade pentru Mircia Gutău, întrucât există prevăzut foarte clar în statutul partidului condus de Traian Băsescu că nimeni nu poate candida dacă are condamnări sau cercetări penale pentru corupţie!
  • Preşedintele interimar al CJ Vâlcea, Gică Păsat, îl “carotează” la greu pe liderul PNL Cristian Buican. Păsat intenţionează să rămână din iunie 2016 – preşedinte plin la CJ. În acest sens şi-a pus în mişcare toate relaţiile masonice! Buican, Buican, nici nu ştii cât de mic începi să fii! În faţa lui Păsat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *