Vrajeli adevarate – 4 aprilie 2016

vrajeliAMR-ul în cazul deputatului Buican e din ce în ce mai restrâns! Nu l-am uitat şi nu l-am iertat pe cel mai toxic politician vâlcean, care crede că este de neînlocuit în PNL Vâlcea. Sunt pline cimitirele de oameni de “neînlocuit”, domnule Buican!

Piticul vânos de la ALDE va revoluţiona politica vâlceană! Cine-l subestimează pe Mr. Lovin va avea în curând surprize mari. Plin de energie şi de dorinţă de (re)afirmare, the little man are toate şansele să construiască o organizaţie puternică şi să emită chiar pretenţii la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, prin cei 3-4 consilieri judeţeni aldişti. Aşadar, piticul iese din ibric! Păzeaaaa!

Uzinele Sodice Govora poluează la greu râul Olt, iar fandosita de la Garda de Mediu se face că nu vede. Să fie vorba despre ceva caşcaval Made în Polonia?! Să ne mai mirăm că în Olt există specii mutante de peşti cu miros de sodă?!

Întrebare de 1000 de puncte: cum se numeşte politicianul vâlcean care a avut până de curând un veritabil cuibuşor de nebunii într-o garsonieră din Ferentari?! Pe numele fratelui, bun la toate – inclusiv la intrat în inchisoare pentru evaziune fiscală! Un indiciu: e deputat palid la faţă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *