Shadow

Cioabă încurajează romii la lene: Noi, romii, suntem dependenți de ajutorul social!

dorin-cioabaAutointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat ca Dumnezeu să dea tuturor romilor o administrație bună, primari care să-i ajute, altfel peste patru ani romii vor fi supărați.
“Am votat astăzi ca Dumnezeu să ne dea o administrație bună, o administrație care să aibă grijă și de noi, de romi. Se știe că noi romii depindem de ajutorul social, depindem de primării, de consilii locale, de consilii județene și eu sper ca cei pe care i-am ales să țină cont de votul nostru și să îi ajute pe semenii noștri care trec prin mari probleme. În toată țara, votul nostru a fost pentru unitatea romilor și primarii să facă ceva pentru ei, dacă nu, peste patru ani vom fi supărați”, a spus Dorin Cioabă, citat
Liderul romilor a mărturisit că și-a luat și “vesta norocoasă” la vot și că el a votat cu o doamnă candidat la Primăria Municipiului Sibiu și i-a îndemnat și pe rromi să facă la fel, chiar dacă votul dat de această minoritate unei femei înseamnă, practic, o premieră, ei preferând candidații bărbați.
“Avem venit foarte veseli și putem să spunem că am dus foarte multă muncă de lămurire în sensul de a ne schimba anumite opțiuni. Și pentru prima dată, că nu am voie să spun numele unui candidat, vreau să spun că a fost foarte greu să-i conving pe romi să voteze o doamnă pentru funcția de primar. Și am votat o doamnă. Am trecut peste principiul nostru și să sperăm să nu ne pară rău dacă am pus o doamnă să fie în fruntea orașului”, a declarat Dorin Cioabă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *