Vrajeli adevarate – 25 iulie 2016

vrajeli• De aproape două săptămâni, fostul consilier local ALDE, Liviu Boban, şi-a deschis un restaurant cu terasă de vară în Râmnicu Vâlcea, lăsând activităţile politice pe planul doi. Locaţia este amplasată “strategic”: pe strada Mihai Viteazu, vizavi de casa… primarului Mircia Gutău şi la o aruncătură de băţ de sediul ALDE Vâlcea.

• Faţă de alegerile legislative din anul 2012, judeţul Vâlcea are cu patru parlamentari mai puţin. Este vorba de Constantin Rădulescu (demisionat din Camera Deputaţilor în data de 7 iulie 2016), Aurel Vlădoiu (decedat în 27 iulie 2015), Vasile Bleotu (demisionat în data de 11 martie 2014) şi de Dan Niţu (demisionat din Senat în primăvara acestui an).

• Un deputat vâlcean “l-a împrumutat” pe dinozaurul bolşevic de la Consiliul Judeţean cu suma de 10.000 de euro pentru anumite “servicii economice”. Prejudiciat a fost statul român în această afacere!

• Fostul viceprimar Vârlan şi directorul economic al Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt cercetaţi de procurorii din Craiova în afacerea “Alfatop Tango”. De asemenea, în cauză mai este cercetat şi un alt director economic al unei societăţi de stat, un fel de preacinstit imberb, căruia i-a intrat în cont recent suma de 300.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *