Vrăjeli adevărate – 23 februarie 2017

Numărătoare

  • Ziarul Vocea Romilor a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 73 de zile de la scrutinul electoral şi “ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor Vâlceni!

 

Probleme la Prundeni

  • Recent, procurorii DNA au ridicat diverse documente de la funcţionarii din cadrul Primăriei comunei Prundeni, acte care vizează anumite licitaţii, care priveau achiziţii de produse şi servicii la preţuri mult umflate faţă de valoarea de piaţă. Neregulile în sumă de 350.000 euro constatate în 2015 la Primăria Prundeni sunt de fapt “vârful aisbergului” şi, de aceea, se fac cercetări detaliate de către procurorii DNA.

 

Judecători cu probleme

  • Livia Stanciu (actual judecător la Curtea Constituţională) ar trebui să fie anchetată penal pentru represiune nedreaptă după condamnarea României la CEDO în cazul Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, pe care fosta preşedintă a ICCJ şi judecătorul Vasile Alixandri l-au condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, după două achitări, cu încălcarea dreptului la un proces echitabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *