Vrajeli adevarate – 31 mai 2017

O mutare inspirată şi bine gândită a primarului Mircia Gutău: cunoscutul economist Alexandru Ghibirdic a fost numit zilele trecute administrator public (city-manager) la Primăria Râmnicului. În trecut, Alexandru Ghibirdic a fost director la Direcţia Economică din cadrul primăriei şi apoi la societatea Apavil, iar din iulie 2016 deţinea postul de consilier personal al primarului Gutău, ceea ce înseamnă că deţine experienţă în administraţia publică. Prin numirea lui Alexandru Ghibirdic ca city-manager, primarul Gutău îşi ia de pe cap o mare parte din corvoada semnării documentelor din instituţie şi are mai mult timp pentru munca de teren.

 
 
Conform ultimelor sondaje de opinie realizate în comuna Bujoreni, candidatul PSD Gheorghe Gîngu are cele mai mare şanse să ajungă primar la alegerile din 11 iunie, fiind cotat la peste 60% din intenţiile de vot. Liberalul buicănist Dragoş Cîrstoiu se bucură de încrederea a doar… 15% din populaţia cu drept de vot din Bujoreni, asta după ce multă lume a aflat despre afacerile penale ale acestuia cu „camarila” deputatului Cristian Buican!

După patru ani de la numire, preşedintele Judecătoriei Brezoi, Elena Simona Dicu, a solicitat zilele trecute la Consiliul Superior al Magistraturii transferul definitiv la Tribunalul Vâlcea. În data de 29 ianuarie 2013, tot CSM… a respins cererea de transfer, de la Tribunalul Hunedoara, la Judecătoria Brezoi, dar ulterior a aprobat solicitarea respectivă.

 
 
Multă vreme, deputatul ALDE Dumitru Lovin, decanul de vârstă al Camerei Deputaților, a pozat în tradiționalist creștin. Iată însă că arama se dă întotdeauna pe față și omul a fost printre puținii parlamentari care au votat împotriva familiei alcătuită dintre un bărbat și o femeie. În aceeași zi, Dumitru Lovin și-a schimbat poza de profil la Facebook, afișând o imagine tânără și cam poznașe 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *