Cum sunt cheltuiti banii cetatenilor europeni: Limuzina de lux cu volan incalzit si frigider in cotiera pentru reducerea saraciei romilor din Vaslui

 

EMI Call Data, o firma partenera cu primaria Dragomiresti din judetul Vaslui intr-un proiect UE pentru reducerea saraciei in randul romilor din comuna, vrea sa contracteze in leasing operational un autoturism 4×4 cu o valoare estimata de peste 208.000 de lei (peste 45.000 euro). Firma a cerut initial ca autoturismul sa aiba minim: volan incalzit, cotiera centrala cu functie de refrigerare si tapiterie de piele, dar ulterior a modificat anuntul scotand aceste cerinte. “Am scos anumite lucruri din anunt pentru ca asa am considerat potrivit. Contractul a fost evaluat si nu se incalca nici o lege. Eventual faceti o petitie la Ministerul Fondurilor Europene daca credeti ca este prea mult.’, a declarat Alina Jijie, reprezentantul legal al firmei care face aceasta achizitie.

Autoturism de lux intr-un proiect UE menit sa reduca excluziunea socială şi sărăcia pentru romii din comuna Dragomireşti, judeţul Vaslui

Firma EMI Call Data, partenera cu primaria Dragomiresti din judetul Vaslui intr-un proiect UE pentru reducerea saraciei in randul romilor din comuna, un anunt pentru achizitia serviciilor de leasing operational pentru un autoturism pe durata a 35 luni, contract cu o valoare estimata la peste 208.000 de lei (peste 45.000 de euro).
Cerintele minime solicitate initial de firma pentru acest autoturism 4×4 includeau: volan incalzit, volan cu reglaj electric pe inaltime si adancime, sistem ‘follow me home’, functier de pre-incalzire, cotiera centrala cu functie de refrigerare si tapiterie de piele. (vezi anuntul de achizitie atasat).
Ulterior, firma a modificat anuntul scotand aceste cerinte minime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *