Filosofiile lui Adi Minune despre căsătorie: “Femeia trebuie să meargă în spatele bărbatului şi să nu ridice ochii de jos”

 

Manelistul a comentat şi el scandalul în care a fost implicat Nicolae Guţă şi a spus că-l înţelege, mai ales că nu cunoaşte bărbat care să nu fi călcat strâmb.
„Bărbaţii înşală din curiozitate. Fiecare bărbat a mai călcat strâmb, dar a avea o aventură de o noapte nu înseamnă că-ţi neglijezi familia”, a spus Adi la Poveştiri Adevărate.
Minune mărturiseşte că mereu se întoarce acasă şi că niciodată nu şi-a pus familia pe locul doManelistul a comentat şi el scandalul în care a fost implicat Nicolae Guţă şi a spus că-l înţelege, mai ales că nu cunoaşte bărbat care să nu fi călcat strâmb.
„Bărbaţii înşală din curiozitate. Fiecare bărbat a mai călcat strâmb, dar a avea o aventură de o noapte nu înseamnă că-ţi neglijezi familia”, a spus Adi la Poveştiri Adevărate.
Minune mărturiseşte că mereu se întoarce acasă şi că niciodată nu şi-a pus familia pe locul do
El are un mare respect pentru soţia lui, despre care zice: „Soţia mea face cât 30 de bărbaţi la un loc, îşi protejează copiii, lor nu le lipseşte nimic”.
În ceea ce priveşte înşelatul femeilor, el nu este deloc de acord cu asta: „O femeie, o dată ce a înşelat, nu o să mai aibă soartă niciodată. Eu dacă intru într-o încăpere cu soţia mea, nu o arată nimeni cu degetul”.
Mai mult, cântăreţul spune că la ţigani nu e deloc ca la români. „La noi soţia merge în spatele bărbatului, nu trebuie să greşească, nu ridică ochii din pământ şi nu dansează fără să mă întrebe”.
În ceea ce priveşte partea profesională, Adi spune că a avut diverse probleme la cântări, dar că asta este meseria lui.
„Sunt atât de călit…am învăţat să las de la mine şi totul trece. Am primit şi o palmă, te mai scuipă unu’, dar asta e meseria.
Nu cântăm numai la papioane. Eu de la 10, 11 ani am văzut sânge şi bătăi şi multe chestii, dar asta ne e meseria”, explică Minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *