Shadow

Vali Vijelie a spus cum îşi alintă soţia pe care a înşelat-o

 

 

Invitat în platoul emisiunii moderată de Mihai Morar, Vali Vijelie a acceptat să participe la test-fulger, care a fost presărat cu întrebări incomode. Inevitabil, celebrul artist a vorbit despre soţia lui care l-a sprijinit mereu, dar şi despre cei doi copii pe care îi au împreună
ali Vijelie a mărturisit la un moment dat că o alintă pe Carmen spunându-i „nevestică”, în timp ce ea îi zice: „Vali”, în special în momentele tensionate din familie.

„Soţiei îi spun: «nevestică», aşa o alint eu. Ea îmi zice: «Vali», mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greşeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulţi bani. Eu nu sunt cheltuitor, le dau toţi bani pentru viitorul lor”, a dezvăluit Vali Vijelie, la „Răi Da’ buni”.

Vali Vijelie are doi copii

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă, fiind crescut împreună cu fraţii şi sora lui de bunica lor. În timpul vacanţelor şcolare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca câmpului, pentru a-şi asigura rechizitele şcolare. Renumele de „Vijelie” provine de la vărul acestuia, Mircea Vijelie şi a devenit unul din cei mai buni cântăreţi de muzică de petrecere din România, prin muncă şi dăruire, mai ales între anii ’87-’00. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi romi de manele din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *