Shadow

Bebeluș român împușcat în Roma în timp ce era in bratele mamei sale

Potrivit presei din Italia, copilul de un an a fost împușcat în timp ce se afla în brațele mamei sale. Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul și cum a ajuns bebeluțul să fie împușcat.

„Urmare a demersurilor întreprinse de Ambasada României la Roma, autorităţile italiene au confirmat cetăţenia victimei. Potrivit informaţiilor preliminare, după producerea incidentului victima a fost transportată la o unitate medicală din apropiere pentru îngrijiri. Cu ocazia controlului medical s-a constatat că minorul prezenta o plagă rezultată în urma unei împuşcături, iar în prezent este internat sub supraveghere medicală”, a informat MAE.

Ambasada României la Roma a întreprins demersuri pentru ca o echipă mobilă să se deplaseze la spital, acest lucru urmând a fi făcut de îndată ce vor fi luate aprobările din partea părinţilor minorului, autorităţilor locale şi a medicilor, scrie Agerpres.

Fetiţa în vârstă de un an a fost împuşcată în umăr, în timp ce era ţinută în braţe de mama ei. Familia locuia la periferia Romei, într-o tabără ilegală. Copilul a fost împuşcat cu o armă cu aer comprimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *