S-au declarat ţigani ca să facă rost de bani

 

 

Ce pun ziarele azi pe prima pagină? Subiecte de la noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, la povestea unor persoane care s-au declarat ţigani ca să facă rost de bani dintr-un proiect european deschid astăzi ediţiile de print.
Ziarul Adevărul are ca principal subiect un articol despre un proiect european dedicat romilor, persoanelor cu dizabilităţi şi femeilor, considerate vulnerabile de care mai multe persoane au profitat.
„Dă-mi o şansă” este sloganul unui proiect de două milioane de euro dedicat persoanelor vulnerabile, printre care şi cele de etnie romă. Mai mulţi români care nu sunt de etnie romă s-au declarat aşa pentru a primi câte 500 de lei din fondul alocat de UE acestui proiect”, scrie Adevărul, pe prima pagină.
Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.
“Cum plănuiesc Serviciile să-şi bage nasul în calculatoarele tuturor firmelor din România”. Noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, pus în dezbatere publică de către Ministerul Comunicaţiilor- sub conducerea lui Marius Raul Bostan-, prevede implementarea unor măsuri de securitate care le-ar putea da bătăi de cap atât firmelor private, cât şi instituţiilor statului, şi le-ar putea aduce amenzi între 500 şi 10.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *