Shadow

Familie de romi jefuita

 

O familie de romi instariti din comuna argeseana Schitu Golesti, a fost pradata de cinci barbati mascati in mijlocul noptii. Talharii au intrat in casa, i-au batut pe proprietari si le-au luat tot aurul.

Jefuitorii aveau fetele acoperite

Indivizii au intrat in casa, inarmati cu cutite si leviere. I-au batut crunt, le-au legat mainile la spate si i-au amenintat ca-i omoara daca nu le dau banii.
”Noi dormeam in casa cand au intrat peste noi. Ne-au legat mainile la spate si urlau mereu sa le dam aurul si banii. Intai au intrat peste copii in camera, i-au legat si batut. Mi-au luat salba de aur de la gat si inelul si barbatului i-au luat un ghiul. Nu stiu cine ar fi, noi nu avem dusmani, nu ne-am certat cu nimeni”, a spus Florica Dragomir.
Talharii au furat aur in valoare de aproximativ 30.000 de lei, spun victimele. Dupa ce au plecat jefuitorii, unul dintre ei a reusit sa se dezlege si sa sune la politie.
Politia a demarat o ancheta si pana acum, mai multe persoane au fost audiate. ”Avem un cerc de suspecti si cu siguranta autorii vor fi prinsi” a precizat comisarul-sef, Dan Dinu, purtator de cuvant Politia Arges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *