Shadow

Un băiat de 14 ani a fost RĂPIT pentru a fi însurat cu o fată de 8 ani

Scandal incredibil în ţigănie, la Sibiu! Un băiat de 14 ani a fost răpit pentru că nu a mai vrut să se însoare cu o fată de doar 8 ani. Familia băiatului a garantat nunta cu un pahar din vremea dacilor care valorează peste 100.000 de euro, care a fost confiscat de rudele fetei.

Familia unei copile de 8 ani care trebuia să se mărite cu un băiat de 14 l-a răpit pe “ginere” pentru că acesta nu a dorit să se supună dorinţei părinţilor. Părinţii fetei “dezonorate” s-au enervat atât de tare încât au angajat un clan ca să-l fure pe băiat şi să-l aducă în casa lor. A fost găsit acolo de poliţişti în urma a 14 descinderi.
Băiatul de 14 ani urma să se însoare cu o copilă de 8 ani. În august însă, familia băiatului a rupt pactul. Iar de aici a început un adevărat scandal. Familiile s-au bătut cu săbii şi pari, iar la sfârşitul lunii octombrie băiatul a fost răpit.
“Este un copil de 14 si jumătate, ni l-a răpit cineva din Porumbacu şi l-a tinut sechestrat. L-a rapit ca să pună o copilă de 8 ani dupa el. Să-l ia de ginere”, a povestit bunica adolescentului.
“L-au luat fara voia noastră, au vrut să-l însoare şi l-au tinut fortat. Au venit la mine acasă şi au intrat zeci de insi, aveau sabii, lopeti, furcoaie şi mi-a dat trei sabii in cap”, a povestit şi bunicul.

Băiatul a fost găsit de poliţişti în urma descinderilor din casele rudelor fetei

“Au fost efectuate 14 descinderi la domiciliile suspecţilor precum si o percheziţie domiciliară si au fost gasite arme albe, un pistol si munitie. De asemenea a fost depistat minorul care a facut obiectul lipsirii de libertate si incredintat familiei biologice”, au explicat oamenii legii.
Se pare că scandalul dintre romi a plecat de la neînţelegeri cu privire la zestrea viitoarei mirese.
Cinci persoane au fost reţinute sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.Cei cinci vor fi prezentanţi, sâmbătă, Judecătoriei Avrig cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile.
Potrivit comunicatului, o altă persoană a primit interdicţie de a părăsi localitatea pentru 30 de zile, fiind cercetată pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, iar alţi cinci suspecţi sunt cercetaţi în libertate, pentru şantaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *