Shadow

Vorbim prea mult, iubim prea rar și urâm prea des!

„Paradoxul vremurilor noastre este că avem o structură înaltă, dar o toleranță scăzută; autostrăzi largi, dar vederi înguste.

Cheltuim mai mult, dar avem mai puțin; cumpărăm mai mult, dar ne bucurăm mai puțin.

Avem case mari, dar familii mai mici; comodități mai bune, dar timp mai puțin.

Avem cea mai bună educație, dar mai puțină minte; cele mai bune cunoștințe, dar evaluăm situația din ce în ce mai rău. Avem mai mulți experți, dar mai multe probleme; cea mai bună medicină, dar o stare de sănătate mult mai rea.

Bem prea mult, fumăm prea mult, cheltuim prea iresponsabil, râdem prea puțin, mergem prea repede,  ne supărăm prea ușor, ne culcăm prea târziu, ne trezim prea devreme, citim prea puțin, privim prea mult televizorul și ne rugăm prea rar.

Avem cerințe prea înalte, dar valoare redusă.Vorbim prea mult, iubim prea rar și urâm prea des. Știm cum să supraviețuim, dar nu știm să trăim. Adăugăm ani la viața umană, dar nu oferim viață anilor.

Cucerim spațiul cosmic, dar nu și sufletul omului drag.

Facem mai multe lucruri, dar nu și mai bine.

Curățăm aerul, dar poluăm sufletul.

Scriem mai mult, dar învățăm mai puțin.

Plănuim mai multe, dar realizăm mai puține.

Am învățat să ne grăbim, dar nu și să așteptăm.

Este timpul fast-food-urilor și alimentației incorecte, oamenilor mari și sufletelor mici, profitului rapid și relațiilor dificile.

Timpul creșterii veniturilor familiare și creșterii numărului divorțurilor, al caselor frumoase și distrugerii căminelor familiale.

Timpul despărțirilor scurte; scutecelor de unică folosință; legăturilor de o singură noapte; excesului de greutate și pastilelor care fac tot: ne excită, ne calmează, ne ucid.

Îmbrățișează-ți cu căldură omul pe care îl iubești, pentru că este unica comoară pe care o poți oferi din inimă și nu costă nici un bănuț.

Spune „te iubesc” persoanelor dragi, dar mai întâi simte acest lucru cu adevărat.

Sărutările și îmbrățișările pot rezolva orice problemă atunci când vin din inimă.

Țineți-vă de mână și bucurați-vă de momentele petrecute împreună, pentru că într-un anumit moment, omul nu va mai fi lângă tine.

Fă-ți timp pentru iubire, pentru comunicare și fă-ți timp pentru a fi capabil să împărtășești tot ce ai de spus.

Pentru că viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care-ți taie respirația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *