Muscaturi de vita cu unt si usturoi !!!

 

Această rețetă de 15 minute este destinată iubitorilor de carne .O mulțime de mușcături delicioase de friptură aruncate într-un sos delicios de unt cu usturoi! Ți-am stârnit interesul ?
————————————————————————
Ingrediente ;
—————-
1 lingură ulei de măsline
1 kg de carne tăiată în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii,
1 jumatate lingurita de sare sau după gust
1 jumatate lingurita de piper sau după gust
2 linguri de unt nesărat
4 căței de usturoi tocat
1/4 lingurita de fulgi de ardei roșu
1 linguriță de pătrunjel proaspăt, tocat
———————————————————————–

Adăugați uleiul de măsline într-o tigaie mare și încălziți-l la foc mediu. Asigurați-vă că uleiul de măsline este fierbinte, apoi adăugați bucățele de friptură . Condimentează-le generos cu sare și piper.
Gătiti timp de cel puțin 2 minute înainte de a agita bucățile de friptură. Continuați să gătiți încă 2 minute până se rumenesc.
Transferați bucatelele de friptură pe o farfurie și în aceeași tigaie adăugați untul. Întoarceți focul la mediu și după ce untul s-a topit, adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gătiti aproximativ 30 de secunde în timp ce amestecați, doar până când usturoiul devine aromat și începe să se rumenească.
Se adauga sosul obtinut peste mușcăturile de friptură și se amesteca bine. Se adauga pătrunjel proaspat si se serveste ca atare !!!
Ca si garnitura cartofi noi ( micuti) la ceaun prajiti in untura .
—————————————————————————-
Eu asta am gatit azi !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *