Rețetă tocană țigănească

Narcisa Birjaru s-a remarcat la Chefi la cuțite datorită faptului că are gust în farfurie, după cum au decretat chefii. Chiar dacă nu face preparate de fine dining, concurenta s-a remarcat datorită savorii speciale a mâncărurilor gătite de ea. Narcisa a dat lovitura cu o rețetă de tocana țigănească, pregătită ca la mama în ediția cu numărul 35, când subiectul duelului a fost „tocănițe”. Iată de ce aveți nevoie pentru a o pregăti!

Ingrediente
500 g carne de porc (sau combinat cu carne de pui)
2 bucăți de ceapă
2 morcovi
un ardei gras roșu
250 g pastă de roșii
o lingură de untură de porc
sare și piper după gust
paprika afumată
2 foi de dafin
o crenguță de cimbru
o legătură de pătrunjel verde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *