FRIPTURĂ ÎNĂBUȘITĂ DE PORC CU USTUROI ȘI CEAPĂ – LA CUPTOR SAU LA OALĂ SUB PRESIUNE

Friptură înăbușită de porc cu usturoi și ceapă – la cuptor sau la oală sub presiune. Rețeta de tocăniță scăzută sau pörkölt din ceafă sau pulpă de porc cu sos de ceapă, usturoi și ardei. Cum se face friptura de porc la oală sub presiune (kukta) sau la multicooker? Rețete cu ceafă de porc. Rețete de friptură scăzută. Rețete la oala sub presiune. Rețete la multicooker. Rețete ardelenești. Rețete de mâncare cu sos.
Ingrediente – savoriurbane.com
1,5-1,8 kg de ceafă, spată sau pulpă de porc (bucată mare)
6 cepe albe, roșii
8-10 căței de usturoi
3 linguri de ulei
2 ardei roșii kapia sau grași
2 lingurițe semințe de chimen
sare, piper
2 lingurițe de boia dulce (paprika)
Garnituri:
pâine
piure de cartofi
cartofi natur
paste simple fierte
orez simplu fiert
mămăligă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *