TIGAIE CU PORC, PRAZ SI ROSII LA MINUT

Am facut aceasta tigaie cu porc, praz si rosii la minut din lipsa de timp… Cand ti se schimba programul si apare ceva imprevizibil trebuie sa te adaptezi situatiei si sa modifici planul A in planul B. Mi-am pregatit un muschiulet de porc pentru a-l face rulada cu bacon, dar, pentru ca nu am avut timp suficient, a trebuit sa regandesc meniul. Ce sa fac daca am doar 30 de minute la dispozitie pentru a pregati mancarea si a o si manca?

Carnea nu o mai puteam congela asa ca m-am adaptat situatiei si am facut un pranz excelent si super rapid. Cum cu o saptamana inainte facusem Boeuf Stroganoff, am mers pe acelasi principiu cu fasiile subtiri de carne.
Ingrediente – savoriurbane.com
1 muschiulet (400 g) sau ceafa frageda
2-3 linguri ulei de floarea soarelui
ca. 15 cm de praz
sare, piper,
50-100 ml suc de rosii
frunze de patrunjel
cimbru, oregano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *