Shadow

Alina Negrutiu: Oare, romii sunt de fapt maidanezi?

Romii “pur si simplu nu vor sa munceasca”, “nu au un simt al igienei” si “fac copii pentru a-i trimite sa fure sau sa se prostitueze”. Acestea sunt afirmatiile unui om politic italian, o femeie. Punctez ca mania fostului deputat a fost starnita de grozava moarte intr-un incendiu a patru copii cu varste intre patru si 11 ani, trei baieti si o fetita, toti frati.

Sunt convinsa ca multi sunt de aceeasi parere. Femeia nu a facut decat sa rabufneasca public si sa spuna cu voce tare ceea ce multi altii gandesc. Situatie pentru care nu gasesc cuvinte. Nu stiu cum as putea descrie ura pe care o resimt acesti oameni, bucuria sadica la suferintele dincolo de orice inchipuire prin care au trecut niste copii. Repet, copii, nu barbati, nu femei. Nu conteaza etnia lor. Nici daca facusera deja pacate. Ar fi trebuit sa aiba inca foarte multi ani inainte pentru a si le ispasi sau pentru a deveni inventatori, doctori, profesori sau poate doar prietenii cuiva, parintii altcuiva.
Imi inchipui ca si cel mai pasnic om poate, la o adica, sa-si iasa din fire si sa creioneze scenarii salbatice in care ucide mental pe cineva. Eu i-as ucide pe pedofili si violatori. Si stiu ca, daca cineva i-ar clinti un fir de par fiului meu, si-ar blestema apoi zilele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *