Shadow

Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa!” Un britanic s-a trezit cu OPT tigani romani in casa!

O familie din Marea Britanie a avut o surpriza de proportii in momentul in care s-a intors din vacanta: casa din Londra in care locuiau de peste 25 de ani fusese ocupata de niste tigani romani, care schimbasera pana si yalele de la usi.Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa! Un britanic s-a trezit cu OPT tigani romani in casa!

Proprietarul de drept, Abu-Taher Ahmed, in varsta de 68 de ani, a fost nevoit sa intre pe geam in locuinta, insa s-a trezit fata in fata cu opt tigani furiosi. Acestia deja aruncasera multe dintre obiectele familiei, redecorasera cateva camere si chiar isi instalasera propria antena satelit.

Desi pare incredibil, politistii i-au spus omului ca nu-l pot ajuta, deoarce este vorba de o problema civila. Ahmed nu s-a lasat insa batut si s-a mutat cu nevasta si cei patru copii intr-unul dintre dormitoare locuintei, in timp ce intrusii si-au vazut in continuare de viata in incinta casei, unde au organizat petreceri, la care si-au invitat si prietenii.

Dupa cateva zile de trai comun, romanii i-au spus proprietarului ca sunt dispusi sa plece, daca primesc 3.000 de lire sterline (3.500 de euro). Proprietarul a refuzat sa fie santajat, asa ca a cerut ajutorul publicatiei Daily Star, care a sesizat din nou politia. Abia atunci politistii au intervenit, amenintandu-i pe tigani ca vor fi arestati pentru tulburarea linistii publice si convingandu-i astfel sa plece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *