Vrăjeli adevărate – 10 octombrie 2015

vrajeli•    Se aude că data de 15 octombrie va fi un moment de cotitură în politica vâlceană: fostul primar Mircia Gutău îşi va anunţa candidatura la Primăria Râmnicului din… partea ALDE. Tot în acel moment, senatorul Dan Niţu va face pasul către aceeaşi formaţiune politică. Gutău şi Niţu vor fi urmaţi în ALDE Vâlcea de cinci consilieri locali independenţi din Râmnicu Vâlcea (care vor susţine partidul, dar nu se vor înscrie pentru a nu îşi pierde mandatele), la care se vor adăuga tot cinci consilieri judeţeni (cei trei independenţi, plus doi de la liberali).

•    Celebrul (cândva!) restaurant Comanca din Olăneşti a ajuns astăzi o ruină şi are lacătul pe uşă de mai mulţi ani, prin „grija” infractorului penal Nicolae Minea. La fel ca motelul restaurant Capela din Râmnicu Vâlcea, acelaşi Minea este principalul vinovat de închiderea unui local aflat într-un cadru natural mirific. Acum, cele două locaţii se află într-un „haos juridic”, din care nu vor ieşi prea curând.

•    În loc să aloce fonduri pentru infrastructura degradată din judeţul Vâlcea, Guvernul s-a „preocupat” să aprobe… stemele comunelor Goleşti, Mihăeşti şi Vaideeni.

•    În ciuda sentimentelor puternice si respectului care-l leaga de consoarta lui, manelistul Adi de la Vâlcea a dat, recent, o declaratie pentru wowbiz.ro care i-a facut pe multi sa puna la indoiala fidelitatea acestuia. „Mai devreme sau mai tarziu, toti barbatii insala. Barbatul e vanator si asta nu o sa i-o ia nimeni. Dar asta e si o calitate la un barbat”, a spus Adi de la Valcea.â

•    Partidul Vâlcenilor a fost respins în instanţa Tribunalului Bucureşti. Nu există încă motivarea instanţei. Fondatorul Cosmin Constantinescu a declarat că va face apel.

•     Recent Daniela Crudu a dat nas in nas cu fostul iubit, vâlceanul Mihai Costea. Fotbalistul nu era singur, ci insotit de actuala lui iubita, Alina. Momentul a fost unul neplacut pentru toti cei implicati. S-au iubit timp de patru ani, insa relatia lor nu s-a concretizat cu o nunta, asa cum credeau apropiatii, ci cu un scandal de proportii si o despartire.

•     Mircia Gutău a realizat propriul sondaj de opinie cu privire la şansele candidaţilor pentru Primăria Rm. Vâlcea. Sondajul a fost realizat pe un număr de 1100 de locuitori ai municipiului. Iată ce scoruri oferă sondajul: Mircia Gutău – 42%; Romeo Rădulescu – 22%; Gigi Matei – 12 %; Bogdan Pistol – 7%; Eusebiu Veţeleanu – 5%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *