Shadow

Primaria a inchiriat stadionul de fotbal pentru o nunta de rromi

Forfotă mare la Stadionul Municipal (Dunărea). Nu! Nu are loc niciun meci de fotbal important sau vreo acţiune care să ţină activitatea sportivă locală în suspans. Terenul doi din incinta stadionului local a fost închiriat pentru o nuntă de rromi! Pe 3 iunie întreaga suflare de ţigani va petrece în incinta complexului sportiv.

P rimăria a încasat deja banii pentru închirierea suprafeţei respective. 1500 de lei au plătit rromii pentru terenul doi din incinta complexului, acolo unde au început deja pregătirile. În urmă cu câteva zile, mai mulţi reprezentanţi din partea mirilor au început să pregătească terenul. Iniţial, nuntaşii au dorit să amplaseze cortul pe terenul de zgură aflat la intrarea în Complexul Municipal, însă autorităţile au refuzat gândindu-se probabil că-şi pun în cap cetăţenii ce locuiesc în zona de lângă stadion. Nunta se anunţă a fi una cu fast. Din informaţiile noastre, ţiganii nu vor mai folosi celebra caleaşcă, ci şi-au exprimat intenţia de a aduce mireasa cu un elicopter pentru ca momentul să fie impresionant şi, în acelaşi timp, imortalizat de cei prezenţi. “Nu ştiam de acest lucru, dar este foarte important să vedem în ce zonă se află locaţia respectivă, pentru că este foarte important dacă banii încasaţi justifică într-un fel activitatea. Nu cred că este firesc ca într-un complex sportiv să aibă loc asemenea evenimente. Primăria şi-a dat acordul şi poate face acest lucru. În urma unei solicitări, primarul Dragu a aprobat acţiunea”, a declarat Florea Olaru, consilier municipal.
Au cerut şi oprirea circulaţiei în zonă
Surse din cadrul Clubului Dunărea Călăraşi, cel care are în administrare terenul doi din incinta complexului au confirmat mega-evenimentul care va avea loc pe 3 iunie la Călăraşi. “Ţiganii au venit să-şi amplaseze cortul pe teren şi să facă nuntă mare. Se spune că vine Adi Minune şi Sorinel Puştiu să le cânte. O să fie o nebunie. Din câte ştiu eu, clubul poate închiria terenurile pentru diferite acţiuni, dar nuntă de ţigani n-am văzut până acum la Călăraşi pe stadion. Dacă vin cei de la circ sau alte activităţi, atunci da, dar să închiriezi pentru o nuntă nu cred că e normal”, ne-a declarat o persoană din cadrul Clubului Dunărea. Ţiganii care vor petrece între două porţi, la mijlocul terenului, pe 3 iunie, ar fi solicitat şi Poliţiei Rutiere Călăraşi să oprească circulaţia în zona stadionului la data evenimentului. Nu ştim însă dacă organizatorii rromi au primit acceptul oamenilor legii pentru acest lucru, dar dacă mai marii Primăriei Călăraşi au fost de acord, în zilele noastre totul este posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *