Shadow

Ramona de la Clejani, amenintata: «Niste romi într-un jeep m-au cautat aseara»

Necazurile se ţin lanţ de fiica secretă a lui Ioiţă de la Clejani. După ce că tatăl ei refuză s-o mai ajute financiar, Ramona a rămas fără casă şi nişte bărbaţi au căutat-o să-i facă rău.

Ramona a fost atenţionată de o mătuşă că nişte “gorile” au căutat-o în Clejani. Tânăra spune că aceştia cu siguranţă voiau să-i facă rău.

“O mătuşă mi-a spus că cineva m-a căutat aseară în satul natal. Erau nişte băieţi, romi, care ar fi din Clejani, şi mă căutau ca să-mi facă rău. Erau într-un jeep”, a spus Ramona, la Acces Direct.

Fiica lui Ioniţă de la Clejani a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce o furtună i-a distrus casa în care locuia împreună cu soţul ei cu cele două fiice.

Mai mulţi oameni i-au trimis ajutoare şi Ramona în curând se va putea muta în căsuţa ei. Ea a mărturisit că nu şi-a anunţat părintele de ceea ce i s-a întâmplat.

“Nu ştiu dacă tatăl meu ştie ce am păţit. Am încercat să-l sun, dar nu mi-a răspuns. Ştiu că a spus că eu sunt o greşeală a vieţii lui, însă nu îi pasă nici de fetele mele, de nepoatele lui”, a spus ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.