Shadow

Tiganii nu-l mai vor pe regele Stănescu

Ţiganii din Costeşti, Argeş, sunt supăraţi foc pe regele lor şi spun că, în afară de a le cere taxe, nu face nimic pentru ei.

Autointitulatul rege al rromilor de pretutindeni, Dan Stănescu, din Costeşti, Argeş, a fost implicat, zilele trecute, în-tr-un accident rutier, fiind acuzat că a frânat intenţionat în faţa unei maşini în care erau trei persoane, iar apoi a părăsit locul accidentului. Proprietarii maşinii lovite, membri ai etniei rrome, au declarat că Stănescu ar fi încercat să se răzbune pentru că familia lor refuză să plătească o taxă de protecţie casei regale din Costeşti.
“De două luni tot vrea să-i cotizăm bani. E dator, e dator vândut şi vrea să-i dăm noi bani, dar nu face nimic pentru noi. Nu noi l-am ales, nu e regele nostru şi nici nu îl mai vrem”, a declarat unul dintre “supuşi”. “Eu nu am luat-o ca pe o răzbunare, eu am luat-o ca pe un accident uşor care trebuie declarat în 24 de ore. Trebuie păstrată distanţa faţă de cel din faţă, dacă nu, cel din spate trebuie să plătească”, a declarat regele rromilor Stănescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *