Shadow

“Regele Tiganilor”, acuzat de cativa “supusi” ca a provocat intentionat un accident rutier

Scandal ca la usa cortului la Politia din Costesti. Mai multi “supusi” ai autoproclamatului rege Dan Stanescu il acuza pe acesta ca a provocat intentionat un accident de circulatie.

Ei sustin ca a provocat accidentul ca sa-l pedepseasca, astfel, pe sofer fiindca ai lui n-au platit “birul” lunar de 10.000 de lei catre Casa Regala.
In replica, Dan Stanescu spune ca la mijloc sunt alte interese si ca incidentul din trafic a fost o tamponare de care nu se face vinovat, pentru ca a fost lovit din spate.
Ciocnirea din trafic a provocat un scandal urias. “Supusii” regelui s-au razvratit si au declarat raspicat ca nu-l mai vor pe Stanescu rege.
“El ne obliga pe noi, pe toti din Costesti, sa cotizam in fiecare luna, cu cati bani vrea, la fiecare casa. De la noi vrea cate 100 de milioane vechi in fiecare luna. El s-a pus singur rege, nu l-a votat nimeni”, a spus o femeie.
Romii spun ca “regele” a vrut, nici mai mult, nici mai putin, sa-i omoare in trafic, dupa care si-a vazut de drum. De la locul accidentului, circul s-a mutat in fata Politiei din Costesti.
Cand tiganii care se considera asupriti de autoproclamatul rege au dat nas in nas cu rudele acestuia, in fata politiei, si-au iesit iar din minti.
Intr-un tarziu, Dan Stanescu a iesit din sediul politiei si le-a transmis si un mesaj celor care spun ca nu-l mai recunosc drept regele lor.
Dan Stanescu: “Eu nu am luat-o ca o razbunare, am luat-o ca un accident usor, care trebuie declarat in 24 de ore. Daca dumnealor nu le convine, sa-si aleaga alt rege!”
A urcat apoi la volanul bolidului sau si i-a salutat pe toti din mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.