Shadow

De ce este nevoie de Alexandru Diamant?

După „retragerea forţată” a lui Diamant, romii vâlceni nu mai au nicio protecţie! Nu mai există niciun lider autorizat, nimeni nu le mai reprezintă interesele romilor discriminaţi.
Diamant, cu toate greşelile lui, a fost un lider autentic, un rom care şi-a depăşit cu mult condiţia, un om care a reuşit să rezolve pe cale amiabilă multe probleme şi conflicte ale comunităţii rome din Vâlcea şi nu numai. Degeaba au încercat alţii să-i ia locul, s-au dovedit diar nişte nevrednici, nebăgaţi în seamă de nicio autoritate locală. Romii nu mai au nicio şansă să-şi prezinte problemele sau chiar succesele. Nu mai au acces la mass-media, lucru pe care Diamant îl asigura benevol şi non-stop.
Astfel, romii sunt defavorizaţi şi tot mai mulţi dintre ei îl regretă pe Diamant şi abia aşteaptă reîntoarcerea sa! Sperăm ca odată cu eliberarea sa, Alexandru Diamant să-şi reocupe locul de lider al romilor vâlceni. Nu de alta, dar este imperios necesară revenirea sa ca lider şi purtător de cuvânt a comunităţii rome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *