Shadow

Oana Zăvoranu pusă cu botul pe labe de romi

Gură slobodă, Oana Zăvoranu s-a trezit, într-o emisiune, vorbind urât la adresa romilor. La jumătate de an de la prestaţia încărcată de furie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis sancţionarea vedetei doar cu avertisment.

Supărată pe vrăjitoarele Melissa şi Vanessa, care au stors-o de bani în schimbul promisiunii că-i vor împleti norocul şi dragostea cu destinul, Zăvo şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut cum i-a venit la gură pe toţi romii. Răbufnirea televizată a costat-o o reclamaţie la CNCD, care, după şase luni de anchetă şi deliberări, a decis ca Oana să fie sancţionată cu avertisment. “Decizia CNCD a venit foarte târziu, dar sunt mulţumit de rezultat. E dovada că Oana Zăvoranu se face vinovată de fapte de discriminare împotriva etniei romilor. Or fi lăsat-o nervii, dar un asemenea discurs nu trebuia să existe… O fi învăţat ceva din sancţiunea asta”, ne-a declarat Ciprian Necula, preşedintele Asociaţiei Romano ButiQ. Postul Antena 1 a scăpat de sancţiune pentru că CNA a considerat că, după un mic impuls pe care l-a avut în susţinerea invitatului său, Daniel Capatos, moderatorul emisiunii “Un show păcătos”, a temperat-o pe Zăvo.

Şi mama Oanei va fi «taxată»

Mărioara Zăvoranu are şi ea “dosar” tot pentru discriminarea romilor. “La o săptămână de la atacurile Oanei Zăvoranu la adresa romilor, mama ei a avut un discurs rasist. În acest caz aşteptăm o sancţiune mai dură, pentru că nu este de glumă”, a completat activistul Ciprian Necula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *