Shadow

Vrãjeli… adevãrate!- editia 101

♦Primarii fug de carte…

Dacă până acum o lună, primarii democraţi discutau şi treceau la cei cu bani, adică la PSD, acum e rândul liberalilor să facă acelaşi lucru. Gurile rele spun că şase primari au trecut la PSD şi trei la UNPR. Ce nu face bani?
♦Nimeni nu semnează (Fuga de răspundere)
Angajaţii primăriei Râmnicu Vâlcea fug ca dracul de tămâie ca să nu semneze vreun act, document sau ce o fi. Cică nu vor să semneze ceva şi apoi să îi ia DNA-ul. Nu de alta, dar la Primăria Râmnicu Vâlcea, DNA-ul este ca la el acasă…

♦Podul lui Rădulescu n-are legături (bretele)
Fostul primar, zis şi Romeo ne-a lăsat o construcţie  extrem de scumpă pentru un trafic CFR aproape inexistent dar… proiectul nu prevede şi bretele de legătură! Adică vâlcenii tot vor pierde timp prin ocoliri lungi!
♦Capul lui Buican!
Mai mulţi liberali vâlceni s-au întâlnit în secret cu Persu şi Cîlea, nemulţumiţi că şi-au pierdut osul de ros. Ei vor din nou în USL! Condiţia: Capul lui Buican! La Vâlcea, pe plan naţional, nici Crin nu stă pe roze.
♦Liberalii în cădere… liberă!
Ultimul sondaj reflectă că ieşirea din USL i-a costat pe liberali şi au coborât la 16%, fiind aproape egali cu PD-L-ul şi aproape depăşit de PMP-ul lui Băsescu. Ce zici, domn Buican? Ce zici, domn Crin?
♦Viaţa Vâlcii e în faliment!
Deh, dacă nu mai pompează Roibu bani!…
♦Scandalul Cărnii stricate
Scandalul cărnii stricate va lovi în curând şi noul procesator vâlcean… Cine o fi?
♦River Plaza Mall se vinde!
Mall-ul din Râmnicu Vâlcea, River Plaza Mall, va fi vândut unor companii ruseşti. Începe oare cucerirea României de către ruşi? Economică… Nu militară!
♦DNA-ul şi ANI îi pregătesc o nouă surpriză lui Gutău…
Deşi părea că fostul primar a scăpat de neregulile cu legea în dosarul achiziţii d elocuri de joacă pentru copii, i se va aduce o nouă problemă. Şi anume interdicţia de a candida. Grea lovitură pentru Gutău şi USL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *