Shadow

ÎN RÂMNICU VÂLCEA AU APĂRUT AFIŞE CARE INTERZICE ACCESUL ROMILOR

În atenţia domnului Prefect ! Mai mulţi patroni refuză accesul romilor în discoteci şi restaurante. Cum se implică prefectul Dumitru Cornoiu sau nici nu îi pasă? Fiind întrebat, acesta nu a ştiut cum să se eschiveze şi nu a dat nici un răspuns. Domnule prefect, sunteţi reprezentantul Guvernului!

Ultima, dar nu cea din urma, chestiune care m`a frapat e chestia cu interzicerea accesului in discoteca a “A TIGANILOR(ROMILOR).
Sunt extrem de curios cum verifica asta. Am gripa. Mi se face cumva control medical inainte sa intru? Sunt schizofrenic, paranoic sau sociopat. E vreun psihiatru la usa care`mi face evaluare? Fiti mai seriosi… Mai bine spuneti ca’i interzis fotografiatul. Sa n’apara p`undeva poze din crasma aia penibila. Sa vada lumea unde sa nu se duca. Sau sa nu vada politia ce se intampla acolo.
Tinand cont ca, vorbind cu niste persoane care lucreaza/au lucrat acolo, nea` dom` patron isi rezolva problemele folosind personaje la 150kg (dintre care 3 grame creier) care “munceste nu gandeste”, risc sa ma trezesc batut pe strada din cauza acestor articole despre aceasta bomba numita Rosu si Negru (doar “Rosu” pentru cunoscatori). Pentru ca asa stie el, ca orice marlete de altfel, sa’si rezolve problemele. Cu pumnul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *