Shadow

Viaţă ca în filme! Romii îşi vând fiicele pe mahmudele!

Modul de viaţă al romilor a atras adesea atenţia oamenilor, dar şi a instituţiilor de protecţie a minorilor. Colac peste pupăză, ginerele regelui Dan Stănescu a declarat în emisiunea “Acces Direct” că şi-a “cumpărat” fiica pe opt mahmudele şi 2.000 de lei.

Romii trăiesc după propriile lor legi concepute chiar de ei, transmise din tată-n fiu de secole şi respectate cu sfinţenie de către fiecare membru al comunităţii. Deseori, autorităţile asistă neputincioase la aceste obiceiuri. Fetele se logodesc la vârste fragede, începând chiar de la nouă ani. Logodna este stabilită uneori între părinţi, încă de când fetele sunt în faşă. Tradiţia impune ca fetele devenite bune de măritat să fie neprihănite, iar testul are loc în noaptea nunţii. Romii mai au obiceiul de a-şi vinde copii între ei, considerând acest lucru o tradiţie înţelesă doar de ei.

“Am dat opt mahmudele şi 2.000 de lei pentru copil”

După scandalul în care Dorin Cioabă, regele romilor de pretutindeni, l-a acuzat pe Daniel Miuţescu că mai are încă o nevastă, în legile romilor, situaţia devine tot mai tensionată. Invitaţi în emisiunea “Acces Direct”, Iulia, Dan Miuţescu cu mama lui, Dan Stănescu şi un invitat special, Monica Tatoiu, toţi au discutat situaţia Iuliei şi a copiilor săi. Enervat la culme de afirmaţiile fostei sale concubine, Dan Miuţescu s-a enervat la culme şi a mărturisit în direct că a dat bani pe fiica sa. “Eu nu am furat copilul. Am dat opt mahmudele şi 2.000 de lei pentru copil. De ce se bagă Cioabă în familia mea? El să ţină doliu după tatăl său”, a spus Daniel Miuţescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *