Shadow

Fetiţă de 6 ani, UCISĂ în drum spre şcoală de un ŞMECHER cu BMW

O fetiţă de şase ani din comuna gălăţeană Lieşti a fost accidentată mortal, miercuri, în timp ce se îndrepta spre şcoală, împreună cu o altă fată, de şapte ani. Şmecherul cu BMW care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei.

Tragedia s-a produs când cele două fete, îndreptându-se spre şcoală, au fost lovite de un autoturism BMW. Şoferul s-a temut de reacţia rudelor fetelor şi a fugit de la locul accidentului. Cele două copile au fost duse de echipaje SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde cea de şase ani a murit, la reanimare.

La aflarea veştii, aproximativ 30 de romi, rude ale victimei, au luat cu asalt spitalul încercând să intre pentru a lua trupul fetei. A fost necesară intervenţia mai multor poliţişti de la Secţia 3, a unui echipaj de jandarmi şi a unuia de la Serviciul de Acţiuni Speciale, pentru calmarea spiritelor.

Cealaltă fetiţă accidentată se află în afara oricărui pericol, la Spitalul de Pediatrie Galaţi.

Şoferul autoturismului BMW, rom şi el, a fost reţinut la scurt timp şi se află în custodia poliţiştilor de la circulaţie, care au deschis o anchetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *