Shadow

Scandal între romi, după ce o fată a fost alungată din casa soţului. Zestrea i-a fost arsă în stradă

Bătai cu săbii şi bâte, urlete şi leşinuri. Toate aceste sunt comune scandalurilor dintre ţigani. Cel mai nou scandal din ţigănie s-a petrecut la Sibiu. Zestrea unei tinere a fost arsă în stradă de părinţii ei, după ce fata a fost gonită de familia soţului.

Fata a trăit cu soţul ei la Drăgăneşti Olt, numai că socrii au gonit-o înapoi la casa părintescă din Sibiu. Tânăra are 17 ani şi s-a intors cu zestrea primită la nuntă. Nu însă şi cu fiul ei de 11 luni şi o salbă specială de aur, potrivit “Mi-au luat copilul, mi-au luat salba, mi-au luat tot. Este bătaie de joc”, a declarat fata alungată de soţ.

“Copila era bătută. Băiatul este agresiv. Tot timpul o bătea. Punea copilul pe jos şi îi lovea cu picioarele”, a spus mama fetei.

Mai marii romilor vor să decidă acum soarta fetei şi a copilului ei. “Să vină să discutăm cu toţi, pentru că aşa se face în neamul nostru. Vom hotărî unde va sta copilul. Până nu vom face staborul nu putem lua o hotărâre”, a precizat Daniel Cioabă.

Până la stabor, tatăl fetei a făcut o plângere la poliţie, prin care cere să îi fie dat nepotul. “Mai vor şi şase miliarde de lei ca să-mi dea copilul. Nu am banii ăştia”, a spus tatăl fetei.

Tânăra nu este însă la primul scandal. În casa soţului ei s-a bătut cu pumnii şi picioarele cu o vecină. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din vilă. Tânăra o prinde de păr pe femeie şi o loveşte cu picioarele. Alte ţigănci încearcă să le oprească, dar fata ia un pahar de pe masă şi îl aruncă în victimă. Cele două se încaieră iar, până când vecina se prăbuşeşte secerată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *