Shadow

Țiganul care a speriat New York-ul. FBI-ul l-a urmărit pentru că și-a îndeplinit visul

Adrian Cârpaci, un rrom din Timișoara, a reușit să îi prostească pe americani și să dispară cu jumătate de milion de dolari din conturile acestora. A dat loviturile la New York, însă până când americanii s-au dezmeticit, rromul nostru s-a și întors în țară, unde s-a apucat să își ridice o vil Adrian Cârpaci a ajuns să fie cercetat în libertate, după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari, doar că a reușit să se reîntoarcă în țară.

A promis că se va reîntoarce la procesul intentat de statul american, dar în realitate s-a apucat de afaceri, atât în Timișoara, cât și în localitatea Pecica din județul Arad. În Timișoara, Adrian Cârpaci și-a cumpărat un teren, unde s-a apucat de ridicarea unui palat.

Două etaje, 14 camere, așa arăta palatul la care visa rromul, iar costurile urmau să fie acoperite cu banii furați de la americani.

Visul nu a durat prea mult pentru Cârpaci, pentru că FBI l-a găsit pe Adrian Cârpaci, după ce SUA a cerut extrădarea acestuia, lucru care a fost aprobat recent de judecătorii Curții de Apel Timișoara.

Cei 500.000 de dolari au fost furați după ce rromul a clonat 1800 de carduri ale unor cetățeni din New York. Procurorii americani l-au găsit în scurt timp pe rromul născut în județul Timiș, ba chiar au obținut arestarea acestuia pentru 30 de zile pe teritoriul statului american.

Adrian Cârpaci a ajuns să fie cercetat în libertate, după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari, doar că a reușit să se reîntoarcă în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *