Shadow

Ţiganii şi-au făcut SRI! SERVICIUL ROM DE INFORMAȚII are agenţi infiltraţi unde nu bănuieşti!

Romii bogaţi din Timişoara şi-au făcut serviciu de informaţii chiar în Primăria Timişoara. Viceprimarul oraşului a constatat că romii îi au ca informatori pe funcţionarii din primărie, plătiţi din banii contribuabililor, care oferă ţiganilor bogaţi informaţii confidenţiale.

Funcţionarii statului sunt plătiţi de romii bogaţi că să ofere informaţii despre cei care vin în audienţă la viceprimar şi reclamă ilegalităţile comise de romi. Oamenii care au ieşit de la primar au fost sunaţi DUPĂ DOAR CÂTEVA MINUTE şi ameninţaţi de romii bogaţi pe care tocmai i-au reclamat pentru diverse ilegalităţi.

“Cred că au fost cinci cazuri în care s-a întâmplat acest lucru. Oamenii au fost luați la întrebări, <<ce au căutat în primărie? ce au vorbit cu mine?>>. Doar 6 – 8 persoane din primărie puteau să știe cine a venit la mine în audiență și au sunat repede să informeze. Vom afla în curând cine sunt aceste surse, îi vom trata individual, că nu e normal să se întâmple asta”, a declarat viceprimarul Timişoarei, Traian Stoia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *