Shadow

A revenit în scenă după 30 de ani! Cum a cântat baronul romilor la concertul etniilor

Daca nu ne uneste limba, traditiile sau istoria, atunci sa o faca muzica. Asa si-au zis organizatorii concertului, numit Omul Pamantului, care a avut loc aseara la Palatul National.

Au adunat intr-o scena artisti de toate etniile care se gasesc in Moldova si i-au lasat sa cante. Atractia serii a fost baronul romilor din Soroca, Artur Cerari, care a cantat imnul tiganilor de pretutindeni.

Concertul s-a numit “Omul pamantului” si a adunat cateva zeci de artisti de toate etniile care se gasesc in Moldova. Toti cei care au urcat aseara in scena Palatului national au purtat haine albe, o culoare care a simbolizat egalitate in fata lui Dumnezeu.

Romii au fost prezentati la concert de insusi baronul, Artur Cerari, care a fost o adevarata atractie a serii. Imbracat si el in straie albe si cu o barba pe care ar fi invidios si Mos Craciun, baronul a cantat imnul tiganilor de pretutindeni.

Baronul a marturisit pentru ca a avut mari emotii inainte de a urca in scena, pentru ca nu a mai facut-o de 30 de ani. Valy Boghean, boschetarul scenei moldovenesti, a cantat si el in cadrul concertului. Artistul a fost si unul din organizatorii acestuia. Baronul a marturisit pentru Acasa in Moldova ca a avut mari emotii inainte de a urca in scena, pentru ca nu a mai facut-o de 30 de ani. Valy Boghean, boschetarul scenei moldovenesti, a cantat si el in cadrul concertului. Artistul a fost si unul din organizatorii acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *