Shadow

Romii n-au auzit de criză! Nou născut luat cu LIMUZINA de la maternitate

De la Daiana, printesa inimilor britanice, la Daiana, printesa romilor! Acesta este numele pe care liderul romilor din Gilau l-a ales pentru fetita sa.

Si sa nu va imaginati ca aici se opresc asemanarile! Sa vedeti de ce fast a avut parte micuta la iesirea din maternitate. Cata bucurie se poate citi pe fata lui Dragos Rosianu, cunoscut si sub numele de „printul rromilor din Gilau”. I s-a nascut primul copil: o fetita.

Numele copilei este unul pe masura: demn de fete regale. Si nu doar Daiana! Fata a primit si un nume neaos, romanesc! Copila este rasfatata mai ceva ca adevaratele printese. A fost imbracata intr-o rochita alba cu broderie argintata si cu o palariuta asortata. O floare aurie si panglici pe margini completeaza tinuta. Fetita a venit pe lume la un an de la luxoasa nunta a parintilor ei. A fost mai ceva ca in serialul „Suleyman Magnificul”.

Indragostit de personajele din film, mirele si-a organizat in amanunt petrecerea. A avut chiar si un tablou enorm: el si mireasa lui, in rol de sultan si sultana! La o asa nunta, si primul nascut are parte de toata atentia. Nu doar de haine frumoase. Primul drum spre casa a fost facut intr-o limuzina alba. Mai greu a fost de manevrat masina pe aleile prea inguste ale spitalului.

Botezul nu va fi la Palatul Buckingham, ci pe aproape. Chiar in orasul de pe Tamisa. Toata familia a venit sa o vada pe micuta. Cu buchete de flori si imbracati la patru ace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *