Shadow

Vezi ce FRUMUSEŢI au invadat Parlamentul! Romii s-au aliat cu partidul lui Ponta, pentru alegerile din decembrie

Zi mare pentru romii din România şi nu numai, întrucât liderul acestora, deputatul Nicolae Păun, a anunţat semnarea protocolului de colaborare, atât la alegerile parlamentare din decembrie dar şi după acestea, cu partidul condus de premierul Victor Ponta, PSD.

Partidul nostru a facut un pas important spre ceea ce înseamnă adevărata integrare a romilor în societate. Am semnat un acord de colaborare cu principalul partid din România pentru că noi, romii, nu putem sta în afara cetăţii, ci trebuie să fim activi pentru a ne atinge interesele majore: educaţie, sănătate şi locuri de muncă pentru etnia noastră. Sper să nu fie doar o colaborare pe hârtie, aşa cum a fost cu fosta guvernare, a PDL, ci un acord care să aibă efecte în rândul romilor”, a declarat preşedintele Partidei Romilor-ProEurope, Nicolae Păun.

Atmosfera la Convenţia Naţională a Partidei romilor a fost însufleţită de zeci de tinere rome, care au împărţit flori celor 500 de participanţi la adunare, fete care l-au lăsat cu gura căscată chiar şi pe ministrul de interne, Mircea Duşa, prezent, în numele premierului Ponta la eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *