Shadow

Finalul mult aşteptat al povestei Cenuşăreşei, fetiţă tratată ca o sclavă de ţigani români în Anglia

O fetita de doar 7 ani din Romania, preclita Cenusareasa, a fost victima unui cuplu de traficanti de carne vie, tot romani, care au tratat-o ca pe un sclav in Anglia. Cei care au abuzat-o au fost gasiti vinovati si vineri isi vor afla sentinta.

Fetita era fortata in mod constant sa munceasca in casa si sa aiba grija de copiii cuplului, care o trata ca pe un sclav, la fel ca personajul Cenusaresei. De asemenea, copila era trimisa pe strazile Londrei sa cerseasca, spun anchetatorii britanici, citati de Daily Mail.

Toate aceste abuzuri au iesit la lumina in timpul procesului lui Aurel Zlate, in varsta de 46 de ani, si al sotiei acestuia, Alexandra Oaie, in varsta de 43 de ani. Ei sunt acuzati de trafic de carne vie, intr-un dosar care a fost deschis in. Astfel, juriul tribunalului Croydon Crown a aflat, ingrozit, ca fetita era fortata sa doarma direct pe podea si purta doar o pereche de papuci, chiar si in mijlocul iernii.

Ea a fost salvata dupa ce un barbat de 53 de ani – care era, de asemenea, tinut prizonier in acea casa – a reusit sa scape si a povestit totul politiei. El a sustinut ca a fost tinut captiv, batut si violat de acea familie. Fetita, care a fost trimisa in Marea Britanie chiar de catre mama ei, in speranta unei vieti mai bune, a avut nevoie sa fie trimisa de urgenta la medicul stomatolog, care i-a facut 8 extractii.

De asemenea, copilul nu stia sa numere pana la 10, deoarece nu a fost dusa la scoala. “Copilaria ei i-a fost luata si a fost fortata sa munceasca, lustruind podelele si schimband scutece. Nu a avut parte de educatie scolara si nici de ingrijire medicala, niciodata. Nu a avut parte de un pat si dormea direct pe podea.” a spus procurorul de caz, Riel Karmy-Jones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *