Shadow

Elena Udrea: Nu cred că o înțelegere cu romii ar aduce voturi PMP

Președintele PMP, Elena Udrea, a negat joi, la Zalău, că ar fi primit vreun telefon din partea autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, lider al Partidului Alianța Democrată a Romilor, pentru o posibilă colaborare la alegerile prezidențiale. Udrea a subliniat că nu va cădea în capcana de a-și imagina că o înțelegere cu romii ar aduce voturi partidului pe care îl conduce.

“Dacă s-ar fi întâmplat, aș fi văzut. Sună telefonul foarte mult, într-adevăr, pentru că îl am de vreo 17 ani, dar dacă se întâmpla aș fi văzut. Vom discuta în continuare cu reprezentanții romilor pentru a avea un parteneriat. Eu am spus mereu că nu cred în înțelegerile cu romii care înseamnă voturi mutate la simpla comandă a șefilor romilor. Nu cred în asta, însă cred într-un guvern responsabil care să genereze niște politici cu care să reușim să integrăm cu adevărat romii în societate. (…) Cred că e nevoie de un astfel de parteneriat fără să cad în capcana altor politicieni să-mi imaginez că o astfel de înțelegere ar aduce voturi Mișcării Populare”, a afirmat Elena Udrea într-o conferință de presă.

Dorin Cioabă declarase miercuri, pentru AGERPRES, că va iniția discuții despre susținerea la prezidențiale cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, precum și cu liderul PNL, primarul Klaus Iohannis, supărat că liderul PMP, Elena Udrea, nu-i mai răspunde la telefon.

După ce s-a declarat un susținător al familiei președintelui Traian Băsescu, Dorin Cioabă a subliniat că nu mai dorește să poarte negocieri cu Elena Udrea și că va mai discuta cu PMP numai când Băsescu va ajunge președintele acestei formațiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *