Shadow

Romii din Meteor, campioni la fotbal si petreceri!

Romii din Meteor, campioni la fotbal si petreceri!Pandurul

Un banal meci de fotbal dintre doua echipe de amatori a capatat sambata seara o importanta maxima pentru romii din Targu Jiu, dar si pentru cei din Sibiu. Echipele celor doua orase s-au intalnit pe terenul de la Balesti si, sub privirile autointitulatului rege Daniel Cioaba, au jucat cea mai importanta partida din campionatul propriu infiintat de Casa Regala de la Sibiu in aceasta primavara, miza finala fiind o cupa din aur in valoare de 10.000 de euro.

Meciul dintre Inter Meteor si echipa din Sibiu a lui Cioaba trebuia sa inceapa la ora 17.00, dar la acea ora oaspetii erau inca departe de Targu Jiu si de abia pe la 19.00 s-a dat startul partidei. Daniel Cioaba nu a venit cu vreo limuzina de lux, ci cu un autocar, impreuna cu fotbalistii sai, pe terenul de la Balesti fiind primit cu carafe de vin alb si muzica de petrecere.

Pana sa inceapa meciul, romii din Meteor s-au pregatit cum au stiut ei mai bine pentru a-l intampina pe regele Cioaba, cel care de curand este si presedinte al Federatiei de Fotbal a Romilor din Romania, FFRR fiind si organizatorul meciului de sambata seara. Peste 1.500 de sarmale au fost aduse la mesele amenajate la marginea terenului de fotbal din Balesti, alaturi fiind oale cu “friptura in prostie”, adica multa, dupa cum spuneau gazdele, si berbecuti la tava, romii neuitand ca Cioaba se da in vant dupa fasole cu carnati si costita afumata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.