Shadow

Perchezitii la Lugoj, la romii care se ocupau cu vanzarea de tigari de contrabanda, pana si la inmormantari!

TIMIS. Romii din Lugoj care se ocupa cu vanzarea de tigarete de contrabanda, aduse din Serbia, au fost luati pe sus de mascati, vineri dimineata. Atat locuintele, cat si masinile lor au fost perchezitionate de oamenii legii.

Politistii de la Serviciul de investigatii financiare si trupele speciale, alaturi de caini de la Politia de Frontiera, antrenati special pentru depistarea tutunului, au descins la cinci adrese din Lugoj si din Maguri la romii suspectati ca ar vinde tigari de contrabanda in special in piete.

In urma perchezitiilor au fost gasite mai multe baxuri de tigari fara timbru, aduse din Serbia. De asemenea, la doua locatii au fost gasiti bani. Este vorba de suma de 5.000 de euro.

Anchetatorii spun ca ieri, romii s-au dus la o inmormantare unde au incercat sa isi vanda marfa.

Mai multe persoane vor fi aduse la Timisoara, la audieri, in urma perchezitiilor.

Perchezitiile de la Lugoj fac parte din cadrul operatiunii “Blocada”. In perioada 16-19 iulie a.c., pe raza judetelor frontierei cu statele non-UE, precum si pe raza de competenta a Sectiilor Regionale de Politie Transporturi Timis, Cluj si Iasi, politisti din structurile de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, politie transporturi, operatiuni speciale, criminalitate organizata, au actiuni specialede combatere a faptelor ilegale, in cadrul operatiunii “Blocada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *