Shadow

A fost întocmit topul celor mai bogaţi manelişti

Lăutari faimoşi precum Salam, Guţă sau Minune se pot lăuda cu averi care ar umili multe persoane bogate ajunse în topurile Forbes.

Nu sunt oameni de afaceri şi nici vedete devenite faimoase peste ocean. Ci manelişti care se îmbogăţesc cântând la nunţi, botezuri şi alte cumetrii. “Fără număr” ar însemna, de fapt, un număr cu multe zerouri în coadă. De numărat s-a ocupat o pagină de pe internet care a făcut un top al celor mai bogaţi manelişti. Potrivit verticalnews.ro, lăutari faimoşi precum Salam, Guţă sau Minune se pot lăuda cu averi care ar umili multe persoane bogate înscrise în topurile Forbes.

Site-ul susţine că au reuşit ceea ce nu a reușit nici măcar Fiscul: să contabilizeze câştigurile maneliştilor! Cifrele sunt de ordinul milioanelor de euro. În topul respectiv se face referire, de fapt, la toţi romii. Iar Dan Bursuc, care este compozitor, producător muzical şi impresar, apare pe locul 33. Este însă primul manelist din clasament. Acesta ar fi agonisit de-a lungul timpului aproximativ 1 milion 500.000 de euro. O mare parte din avere ar fi investit-o în pasiunea pentru maşinile de lux.

Pe locul doi în topul maneliștilor s-ar afla Florin Salam. Cântăreţul ar fi adunat, în urma cântărilor, un milion trei sute de mii de euro. Evident, cu atâţia bani, şi-a putut achiziţiona o bijuterie pe patru roţi în valoare de 170.000 de euro.

Poate o să vă vină greu să credeţi, dar autointitulatul rege al manelelor este pe locul trei în topul celor mai bogaţi manelişti. Nicolae Linguraru, cum îl cheamă în realitate pe vestitul Guţă, ar avea o avere estimată la un milion două sute de mii de euro. Acesta a investit mulţi bani în cele trei vile din Petroşani, în cele două apartamente din centrul Bucureştiului şi în casa din Bucureştii Noi.

Adi Minune vorbeşte de fiecare dată relaxat, satisfăcut şi fericit despre ceea ce a realizat în viaţă. Are toate motivele, artistul ar avea o avere de un milion o sută de mii de euro. E adevărat, bogăţia l-a adus şi în vizorul Agenţiei Naţionale pentru Integritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *