IMAGINI DE SENZAŢIE CU PIRANDELE LA PLAJĂ! ROMII S-AU INSTALAT CU CORTURILE LA MAMAIA!

Mai multe familii de ROMI au venit sa petreaca cu cortul in cea mai faimoasa statiune de pe litoralul romanesc. De o saptamana, campingul din statiunea MAMAIA a devenit o a doua casa pentru mai multe familii de ROMI din Iasi si Galati, care au venit sa se relaxeze la mare.

Turistii si-au instalat corturile, si-au amenajat camere de dormit si o bucatarie de vara si s-au pus pe petrecut, scrie wowbiz.ro.

“Noi avem aici livingul, unul frumos, cu un dormitor. Zece zile am de cand stau aici, dar ne simtim foarte bine”, a declarat unul dintre ROMII prezenti in campingul de la MAMAIA pentru Neptun TV.

Bem, mancam, ne distram. Eu vin in fiecare an aici. Avem neamuri de la Iasi care au venit cu noi si sa ne distram la mare”, a spus si o PIRANDA.

Cand ies la plaja, pirandele intorc toate privirile. Si asta datorita costumului de baie specific etniei: fusta, bluza si batic.

“La noi, in fata barbatilor nu ne dezbracam. Noua ne e rusine. La noi nu se intra in costum de baie. Se intra asa cum suntem. Cu rochita mai subtire, o bluzita si intram in apa. La noi nu e ca la romani”, a declarat o altă PIRANDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.