Shadow

Doiniţa Oancea: “Pentru unii sunt un om, o persoană necunoscută, o persoană publică, o actriţă, o prietenă, o ţigancă”

Actriţa Doiniţa Oancea este o tânără de etnie romă, care s-a născut în Bucureşti, pe 15 februarie 1983. A debutat în actorie cu rolul din serialul tv ’’Inimă de Ţigan’’ în 2008. Înainte de a ajunge cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat a fost director campanie de spectacole, hostess promoter.

După ce a terminat facultatea a ajuns în lumina reflectoarelor pe o scenă din Tokio cu celebra formaţie Mahala Rai Banda şi Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut şansa de a dansa în cadrul unei campanii de spectacole, unde a fost numită director adjunct.

Doiniţa Oancea a cunoscut faima odată cu rolul Minodorei din ’’Inimă de Ţigan’’, reuşind să se facă remarcată foarte repede, datorită talentului său actoricesc, dar şi datorită frumuseţii sale. Este una dintre cele mai îndrăgite şi iubite actriţe din ţară, care a cucerit publicul de la primele sale apariţii. De când a debutat ca actriţă a fost mereu în atenţia presei, datorită rolurilor sale.

Doiniţa Oancea a cucerit prin talentul şi frumuseţea sa, numărându-se printre cele mai apreciate actriţe de la Media ProPictures. Doiniţa este o actriţă care promite şi care a evoluat mult într-un timp foarte scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *