Un bărbat și-a ucis soția, stresat de lupta contra unei tabere de romi

Moartea unui cuplu de britanici a șocat comunitatea locală, după ce bărbatul și-a împușcat soția, apoi și-a luat viața, dintr-un motiv cel puțin ciudat.

Trupurile neînsuflețite ale lui John (71 de ani) și Anne (70 de ani) Knott au fost descoperite de polițiști în casa lor, din pitorescul sat Bosbury, în regiunea Herefordshire. Bărbatul era un ma nager de companie pensionat, devotat soției lui, bolnavă în stadiu terminal, care a decis să o omoare pe aceasta, apoi să-și ia viața, după o lungă „bătălie” în care a încercat să împiedice construirea unei tabere de romi, în apropierea proprietății sale.

John și-a folosit propria pușcă pentru a o ucide pe soția sa, care avea Alzheimer, și pentru a se sinucide. Rudele au sosit dimineața și i-au găsit pe cei doi, întinși pe jos, fiecare cu câte o rană de glonț, și au alertat poliția.

Knott și-a petrecut ultimele luni din viață încercând să oprească ridicarea unui cartier permanent pentru romi, pe un teren din apropierea casei sale. La început a fost permisă intrarea pe terenul respectiv a două familii, dar, în urmă cu două luni, alte opt familii au cerut aprobare, scrie presa britanică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.