Shadow

În culise la RUMENO, un film despre oameni care „trăiesc separat, dar sunt cumva împreună

Regizorul Cătălin Mitulescu a încheiat recent filmările din România pentru producţia „Rumeno”, cel de-al treilea lungmetraj din cariera sa. Echipa va merge însă şi în Italia câteva zile pentru realizarea unor secvenţe, după care filmul va intra la montaj.

„Rumeno” spune povestea lui Radu (Alexandru Potocean), un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. Aici o găseşte însă pe Monica (Ada Condeescu), soţia lui, total schimbată, iar copilul lor, Luca, pare să fi crescut mai mult decât se aştepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească, dar timpul petrecut separat se dovedeşte a le fi duşaman.

„Monica (. ..) a avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, puternică, a fost foarte îndrăgostită de iubitul ei”, a povestit Ada Condeescu pentru „În momentul acesta e aşa un timing important pentru ea. Cumva trebuie să facă o alegere, e în momentul în care trebuie să decidă ce face mai departe. Înăuntrul ei simte că trebuie să se rupă cumva de lumea asta, că trebuie să facă mai mult pentru ea şi pentru copilul ei şi, dincolo de asta, din păcate, relaţia s-a înstrăinat şi s-a îndepărtat de Radu”, a adăugat actriţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *