Shadow

De ce sunt romanii huliti si injurati de statele “civilizate”? Discriminare, generalizare si rasism in Europa (pol108)

Suntem poate cel mai hulit şi înjurat popor din Uniunea Europeană, pe plaiurile ţărilor vestice, unde e plin de “oameni civilizaţi”, care fac generalizări şi discriminări fără nicio problemă, la adresa unui popor, pe care de fapt nu îl cunosc. Este corectă atitudinea europenilor şi altor popoare care ne analizează doar parţial, dar ne judecă definitiv? Cititi materialul următor care detaliază puţin această problemă:

Romanii sunt ca “jidanii” secolului 20 – Iată ce cred alții despre noi, despre români. Din păcate, că ne convine sau nu, asta pare să fie părerea majorității europenilor despre majoritatea românilor.

Va mai amintiți de asta? N-ar trebui s-o uitați: ca in curând o sa vi se aplice chiar vouă. “Pai nu sunt jidan, sunt român, sunt urmașul dacilor”. Nu zău? Ei, afla ca pentru europeni, pașaportul românesc este in clipa asta, exact ce era steaua galbena pentru naziști.

Nici un popor nu e mai hulit, mai disprețuit, mai urat decât românii. Fiecare secol are calul lui de bătaie, victimele lui, pe care da vina pentru toate eșecurile: in secolul 20 au fost evreii. In secolul 21, sunt românii.

Românii sunt jidanii secolului 21.

CA sa fie măcelăriți, împotriva evreilor s-a lansat o campanie oficiala de propaganda. In presa au fost publicate acuzații absurde: ca răpesc copii germani si ii omoară (deși la politie nu se înregistrase nici o răpire).

Ei bine, exact aceeași campanie are loc acum in Europa, împotriva împuțiților de români. Nu exista zi in care sa nu apară știri despre curvele din România, despre hoții de buzunare din România, despre cerșetorii din România, despre criminalii si violatorii din România: In Marea Britanie, Daily Mail chiar s-a specializat in biciuirea românilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *