Shadow

Imagini de la nuntile tiganesti din Marea Britanie fac furori la TV

Familiile de tigani nomazi din Marea Britanie vor sa dea in judecata producatorii unui program TV dedicat comunitatii lor. Impactul emisiunii este considerat negativ, iar ei vor despagubiri de 10 milioane de lire sterline.

Documentarul se numeste “My Big Fat Gypsy Weddings” si e produs de Channel 4. Peste 8 milioane de telespectatori s-au uitat la fiecare episod din acest sezon, dar tiganii sunt nemultumiti de felul in care sunt descrisi in aceste productii.

Emisiunea este una dedicata obiceiurilor de nunta ale tiganilor, pe care ii arata in locurile in care traiesc, dar si cum se pregatesc de cea mai importanta zi din viata fetelor, cea a nuntii.

Imaginile cu rochiile pline de pietre sclipitoare, cu romii pusi pe petrecere si gata sa isi etaleze tot ce au mai scump sunt inca exotice probabil pentru telespectatorii din Marea Britanie.

Show-ul i-a facut insa pe multi romi tinta glumelor nesarate, iar comunitatea se gandeste sa dea in judecata postul TV pentru 10 milioane de lire sterline. Ei spun ca de suferit au si copiii.

Tiganii povestesc ca acum, desi aveau deja rezervate localuri pentru nunti, patronii le anuleaza, iar multi barbati au ramas fara locuri de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *