Shadow

Sechestru pe vila unuia dintre cei mai bogaţi romi din Timişoara

TIMIȘOARA – Agitație mare în fața vilei lui Trifu Novacovici, unul dintre cei mai bogați romi din Timișoara, unde procurorii DIICOT însoțiți de polițiștii de la Crimă organizată au descins miercuri dimieața.

Descindere mascatiProcurorii au decis să pună sechestru pe vila aflată pe b-dul Mihai Viteazul, Trifu Novacovici, cunoscut drept Diamant, fiind cercetat într-un dosar de trafic de persoane.

Potrivit anchetatorilor, Trifu ducea români în Germania, unde îi punea să facă tot felul de ilegalități, de pe urma cărora câștiga sume mari de bani. Mai mult, în urmă cu ceva timp, autoritățile nemțești au descins la firma de intermedieri auto deținută de Novacovici în Germania. Potrivit acestora, Trifu își punea angajații să caute germani care doreau să-și vândă mașinile, mergeau și cereau mașinile pentru testare și avea grijă ca până la întoarcere să producă defecțiuni autoturismelor. Ulterior, amenințau proprietarul că vor merge la autorități să îi reclame că au încercat să le vândă autovehicule defecte, sau chiar îi amenințau cu acte de violență dacă nu le vindeau autoturismele la prețuri mai mici.

Alături de Trifu, în dosar mai sunt anchetate alte trei persoane, iar prejudiciul estimate de anchetatori se ridică la peste 100.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *